• TRYGG E-HANDEL
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Payson Payment with Paypal Payment with Swish
# Leveranstid 3-7 dagar # Fri frakt över 499 kr

Apple iPhone 11 Pro Max 256 GB Silver

  • 14 695 kr

Vattentålig 6,5-tums Super Retina-skärm med Face ID. Har dubbel 12 MP-kamera med skärpedjup. 6,5-tums Super Retina-skärm (OLED) med HDR Dubbel 12 MP-kamera

I lager.
Dela

Apple iPhone 11 Pro max 256 GB

- 256 GB minne

- A13 Bionic Chip-processor

- 3046 mAh Batteri

- 12 + 12 + 12MP bakre kamera

- 5,8 "Super Retina XDR OLED-skärm

- 1125 x 2436 pp Upplösning

Apple iPhone 11 Pro

Den iPhone 11 Pro har drabbat marknaderna för att stanna. Den äldre bror till iPhone 11 kommer laddad med aldrig tidigare sett möjligheter. Med en lättare design och en 5,8 "Super Retina XDA (OLED) skärm lovar den att vara den visuella känslan med sina 458 pixlar per tum och en kontrast på 2 miljoner färger med True Tone-teknik . Dess kvalitetskamera cinematografiska och möjligheten att retuschera videor övervinns tack vare dess trippelkamera. Dessutom kan du, med dubbla SIM-kort, använda två simkort och alltid vara medveten om samtal och meddelanden från din personliga och arbetssim, ett Nano-SIM-kort och ett eSIM-kort (virtuellt SIM-kort

PRO-design

Med en skräddarsydd strukturerad matt glasdesign och rostfritt stål i kirurgisk kvalitet, har den nya iPhone 11 Pro fått namnet Pro. Din kamera är skyddad av en slank, ultramatt skulpterad glasplåt för hinder för dag för dag oroa dig inte. Med en mängd färger som går från guld, till Space Grey till Night Green och Silver är den slutliga finishen spektakulär.
Varaktig elegans

Den nya iPhone 11 kombinerar vatten- och dammbeständighet med maximal elegans i en smartphone. Dess  6,1-tums HD-skärm med flytande retina   och en  upplösning på 1,792 av 828 pixlar är skyddad av IP68- förstärkt dubbeljonbyte-förstärkt glas  .

Tre är bättre än två

IPhone 11 Pro förbättrar sin yngre brors kamera. Fånga perfektion för varje ögonblick och rörelse i 4K vid 60 fps i kristallklar kvalitet. Det har ett  brett - vinkel 12 MP  åtföljs av andra  12MP ultra bred - vinkel  för att uppnå ett synfält upp till fyra gånger högre och ett teleobjektiv 12 annan MP. Perfekt för fotografier av landskap och stora utrymmen utan att glömma videoinspelningen av hög kvalitet. Spela in allt du vill utan att lämna ut något och zooma ut som expanderar både bild och ljud. Rama in en ny nivå av perfektion.

iPhone 11 är synonymt med kraft

Gör någon aktivitet med ljusets hastighet med det nya A13 Bionic- chipet . Det snabbaste chipet som är installerat i en smartphone, ultraeffektivt och med batteri för att glömma laddaren Autonomy för upp till 17 timmars video, upp till 65 timmars ljuduppspelning och med en kapacitet på upp till 50% av laddningen på 30 minuter. Hela tiden i världen i dina händer.

Spela. Sök. Dela med sig. Lätt.

Apples nya ultrabredbands-teknik använder ett rumsligt detekteringsverktyg för att hitta Apple-enheter i närheten som har ett U1-chip. Med detta kan du dela en fil med AirDrop genom att bara peka på personen du vill skicka den till och din iPhone kommer att känna. Att dela bilder, musik eller video har aldrig varit så enkelt.