• TRYGG E-HANDEL
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Payson Payment with Paypal Payment with Swish
# Leveranstid 3-7 dagar # Fri frakt över 499 kr

Huawei P30 Pro 8GB / 128GB Amber Sunrise / Soluppgång Bärnsten Dual SIM

  • 7 895 kr

- 6,47-tums OLED-skärm - 8 GB RAM + 128 GB ROM - 40 MP + 20MP + 8MP kamera - Långvarigt 4200 mAh batteri - Induktionsladdning - Vattentåligt och IP68-damm

I lager.
Dela

Zooma in för att fånga de bästa bilderna och skapa din vision för framtiden. Med Huawei P30 pro blir du proffsfotografen du alltid velat vara.

Dubbla 3D-böjda kanter gör HUAWEI P30 Pro till ett konstverk. 6.47'' OLED-skärmen ger fantastiska färger och större bild.

•Revolutionerande kamerasystem från Leica med 4 kameror och HUAWEI SuperSpectrum-sensor.

•Kom närmare det du älskar när du filmar eller fotar med 10x hybridzoom.

•Få mer ljus när du filmar eller fotar i mörkare miljöer med HUAWEI ́s Nattläge.

•En helt ny ikonisk färgsättning och design.

•Huawei Dual-View video (filma ur två perspektiv samtidigt)

Våga imponera. P30 Pros 4 Leica kameror möjliggör dig att se hela världen genom din telefon. Kameran innehåller en SuperZoom-lins, en 40MP kamera, en 20MP ultravidvinkellins samt en TOF-kamera. Vill du fånga helt otroliga bilder -då är det här telefonen för dig.

Den nya telelinsen med periskopfunktion gör att P30 Pro kan hantera 5x optisk zoom vilket innebär att du kan zooma in de allra minsta objekten och fortfarande upprätthålla bildkvaliteten. Tillsammans med färgmättnaden från 40MP-kameran och stabiliteten med OIS och AIS, erbjuder SuperZoom-linsen 10x hybridzoom för att fånga fantastiska bilder med bra upplösning och färgstarka detaljer.

Färgkoderna har skrivits om av HUAWEI från RGB till RYB för mer ljus i alla dina bilder. Det etablerade samarbetet mellan HUAWEI SuperSpectrum-sensorn, Kirin980 ISP och den självutvecklade algoritmen bidrar till ökat ljus för att ge bättre bilder dag som natt.

Lys upp natten med HUAWEI P30 Pro. Även i extremt mörka situationer kan du fånga vackra bilder som under en romantisk middag på kvällskvisten eller en stjärnklar natt.

Huawei P30 Pro drivs av HUAWEI AIS Long Exposure Shot och TOF-kamera som mäter objektets djup med noggrannhet. Fokus kommer att vara på porträttet och skärpan kommer utstråla perfektion. Bakgrunden blir gradvis suddig med olika oskarpa effekter för att ge en professionell nivå av bokeh.*

Med hjälp funktionen AI HDR+ tar kameran flera bilder och lägger sedan samman de bästa delarna till ett enda perfekt foto, även i svåra fotoförhållanden såsom motljus.

Ultravidvinkellinsen framhäver den förtrollande skönheten i havets storhet, ändlösheten i himlen och storartade stadsbilder. Upptäck naturliga vyer från ett bredare perspektiv.

Världen är din att upptäcka från 2,5cm avstånd. Se de finaste detaljerna i livet med en riktig makrolins. Bli överraskad av den vackra strukturen och mekanismen på din klocka eller de glittrande vattendropparna på blombladet.

32MP-selfiekameran på HUAWEI P30 Pro kommer enkelt att känna av när du vill ta en selfie. Kameran kommer att känna av detaljerna i ditt ansikte och därefter anpassa med exakt ljusstyrka och skärpa. Dina selfies kommer att vara enormt detaljerade och ha det absolut bästa ljuset även i överexponerad bakgrundsbelysning.

Liva upp natten med fantastiska videos i mörka ljusförhållanden. HUAWEI P30 Pro använder en SuperSpectrum-sensorför mer ljus för att fånga ögonblick på natten som ett dansande par bredvid en lägereld, barn som springer längs stranden eller en meteor som strömmar genom stjärnhimmeln.

Håll avståndet, men var ändå nära showen eller vad du än vill filma.

Oavsett vilket avstånd du har till scenen på en konsert kan du alltid få perfekta videos när du zoomar in.

Stabil och professionell med dubbla OIS plus AIS-stabiliseringen i HUAWEI P30 Pro video.

AI Video Editor funktionen är förinstallerad på HUAWEI P30 Pro för enklare redigering. Med några knapptryck kan du producera ditt egna filmmästerverk. Highlight-videos redigeras automatiskt med filter, olika hastigheter och unik bakgrundsmusik.* Du kan också lägga till några texter för att namnge dina filmer.

Istället för en traditionell högtalare använder HUAWEI P30 Pro HUAWEI Acoustic Display Technology för att ge en större skärm och ett ökat hörselområde. Den elektromagnetiska ljudutjämningen kommer att projicera ljudet från vibrationerna i skärmen till ditt öra.

HUAWEI P30 Pro har IP klass 68, som innebär vatten-och dammtålig.

Hög prestanda med Kirin 980 är en av världens första 7nm mobilprocessor med kraftfull prestanda och lägre konsumtion, 8 GB RAM+128 GB lagring

Batteri på hela 4200mAh för långvarig användning mellan laddningarna

Trådlös snabbladdning av din nya HUAWEI P30 Pro inga kablar, upp till 70 % på endast 30 minuter.

Projicera din HUAWEI P30 Pro till en större skärm och vänd ditt ansikte mot den bakre TOF-kameran. Den kommer därefter att känna av när du rör dig. Du kan omedelbart njuta av att spela till exempel Fancy Skiing eller Fancy Dart.*

EMUI 9.1 förbättrar din enhets övergripande upplevelse för att bli jämnare och mer effektiv. Den använder också AI-förmågan att känna av alla misstänkta händelser och analysera möjliga hot i applikationer för att varna dig för risken och erbjuda mer skydd för din enhet.

Projicera dina videos och presentationer trådlöst när som helst till en större skärm med HUAWEI Share.

I PC-läget kan du använda din HUAWEI P30 Pro som en laserpekare eller en pekplatta för att navigera presentationer.

Med din P30 så kan du med ett enkelt knapptryck överföra bilder, videos och dokument på några sekunder till din Huawei MateBook.