• TRYGG E-HANDEL
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Payson Payment with Paypal Payment with Swish
# Leveranstid 3-7 dagar # Endast 39 kronor i frakt

SAMSUNG Galaxy S20 Ultra 5G 128GB Black- Svart

  • 14 995 kr

Samsung Galaxy S20 Ultra är telefonen som för systemkamera och mobil ännu närmare varandra.

I lager.
Dela

Samsung Galaxy S20 Ultra är telefonen som för systemkamera och mobil ännu närmare varandra. Skärmen, med 120 Hz har vuxit för att nå häpnadsväckande 6,9 tum, men på ett optimerat sätt som inte påverkar telefonens totala storlek. Kamerauppsättningen består av fem kameror och bland annat hittar vi en huvudkamera på 108 MP och en 48 MP telefotokamera med upp till 100x zoom. Samsungs mest kraftfulla processor någonsin innehar tillsammans med 12 GB internminne ansvar över driften, och smarta lösningar tillämpas likväl för att underlätta dessa komponenters arbete, som för att förlänga batteriets livslängd.

- 6,9" Quad HD+ Dynamic AMOLED-skärm

- 128GB lagring + 12GB RAM

- 108 MP + 48 MP kamera 100x zoom

- Fingeravtrycksläsare i skärmen

108 MP för extrem skärpa

Kameran i Galaxy S20 Ultra har flest antal megapixlar på marknaden. Det skapar extrem detaljrikedom och gör det möjligt att upptäcka detaljerna du missade. Bilderna kan också beskäras och förstoras utan försämring.

100x Zoom, 100 gånger närmare.

Med Galaxy S20 Ultra kommer du närmare. Se det andra missar, kom närmare scenen på konserten, ta bilder på vilda djur, filma kompisens åk hela vägen från toppen. Eller ta närbilder av dina fotbollshjältar från läktaren.

I svagt ljus finns mer att fånga

Galaxy S20 Ultra är vår mest ljuskänsliga kamera någonsin. Ofta är det stunderna på konserten, festen eller vid lägerelden som man vill kunna fånga på film eller stillbild. Men tidigare har det varit svårt att fånga känslan med djup och skärpa när ljuset är svagt. Tack vare kombinationen av stor bländaröppning, högklassig optik och stora kamerasensorer kan Galaxy S20 Ultra släppa in mer ljus. Och för att ytterligare kunna öka ljuskänsligheten finns den revolutionerande tekniken Nona Binning, som slår ihop 9 pixlar till en och skapar den största ytan för ljusinsläpp vi någonsin haft.

Fånga ögonblicket i 5 – 14 bilder

Tar du en bild, kan du låta ta kameran ta fler. Sedan hjälper AI dig att välja de 5–14 bästa bilderna från ögonblicket automatiskt. Du slipper alltså ta sekvenser av bilder, det gör kameran åt dig om du vill. Missa inte den härliga grimasen, när ljusen på tårtan blåses ut, när katten plötsligt beter sig som en hund, eller tvärtom.

8K video fångar omöjliga ögonblick till stillbild

8K innebär att du kan filma med extremt hög upplösning och ta ut fantastiska stillbilder direkt från filmen. Fånga mikrosekunden mitt i hoppet, den lilla sidoblicken som hunden gav katten, snöflingorna innan de hinner smälta på näsan. Fånga ögonblick som kan ge en händelse en helt ny innebörd. 8K innebär också en framtidssäkring då det är den upplösning som kommer att finnas på framtidens skärmar.

Fyra bakre kameror

Den ljuskänsliga huvudkameran har hela 108 MP och kameran med teleobjektiv ger upp till 100x zoom. Kameran med ultravidvinkel på 123° fångar bilden så som ögat ser den och den fjärde kameran mäter avstånd och gör det möjligt att ta bilder med kort skärpedjup, det som kallas bokeh.

Redo för 5G

5G-nätet byggs nu ut och kommer att ge nya upplevelser och möjligheter. Genom att få snabbare nät var du än är innebär det möjlighet att streama filmer i högre kvalitet, ladda upp filmer direkt från äventyret och spela med minimalt lagg. Galaxy S20 Ultra är helt och hållet förberedd för 5G.

Snabbare och effektivare

Kraften i en mobiltelefon är beroende av många faktorer. I Galaxy S20 Ultra sitter vår kraftfullaste och snabbaste processor någonsin. Men det är inte allt som gör din mobil snabb och kraftfull. Den underliggande mjukvaran är också en mycket viktig del, inte minst för din upplevelse. I Galaxy S20 Ultra finns dessutom många lösningar som inte bara ökar hastigheten utan också förlänger batteriets kapacitet och gör minnet mer effektivt. Vi på Samsung tillverkar själva de flesta komponenter i våra mobiler, därför kan vi optimera dem både för din upplevelse och kapacitetsmässigt. Du känner det på flytet och uthålligheten i Galaxy S20 Ultra.

120 Hz betyder snabbare skärm och övertag i spelet

En snabbare skärm skapar en skönare känsla som är svår att beskriva. Men när du en gång provat är det svårt att nöja sig med något annat. Det går mjukare när du bläddrar mellan sidor och appar. För dig som gamear blir snabbheten ett övertag, speciellt tack vare kombinationen med supersnabb touch respons.