• TRYGG E-HANDEL
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Payson Payment with Paypal Payment with Swish
# Leveranstid 3-7 dagar # Endast 39 kronor i frakt

SAMSUNG Galaxy S20+ 5G 128GB - 12GB RAM - Black / Svart - Enterprise Edition

  • 12 495 kr

Galaxy S20+ 5G är en smartphone med en 120 Hz 6,7-tums Quad HD+-display, fyra kameralinser på baksidan, fingeravtrycksläsare

I lager.
Dela

Galaxy S20+ 5G är en smartphone med en 120 Hz 6,7-tums Quad HD+-display, fyra kameralinser på baksidan, fingeravtrycksläsare i skärmen och stöd för det kommande 5G-nätet. Samsungs mest kraftfulla processor någonsin arbetar tillsammans med 12 GB RAM för att säkerställa smidig drift, och smarta lösningar tillämpas likväl för att underlätta komponenternas arbete, som för att förlänga livslängden hos batteriet på 4500 mAh.

- 6,7" Quad HD+ Dynamic AMOLED-skärm

- 128GB lagring + 12GB RAM

- 64 MP telefotokamera med 30x zoom

- Fingeravtrycksläsare i skärmen

Ett nytt sätt att se på världen
Nu kan du fota, filma och lägga ut direkt med professionell kvalitet. Men ändå är den enkel att använda, tack vare kraftfull AI.

64 MP ger skarpare detaljer
Kameran i Galaxy S20+ har hela 64 MP vilket skapar fantastisk detaljrikedom med superskärpa in i minsta detalj. Dina bilder får ett helt nytt djup och gör det möjligt att upptäcka detaljerna du annars hade missat.

Kom mycket närmare med 30x Zoom
Med Galaxy S20+ kommer du närmare. Se det andra missar, kom närmare scenen på konserten, ta bilder på vilda djur, filma kompisens åk hela vägen från toppen. Eller ta närbilder av dina fotbollshjältar från läktaren.

I svagt ljus finns mer att fånga
Galaxy S20+ har en mycket ljuskänslig kamera. För ofta är det stunderna på konserten, festen eller vid lägerelden man vill kunna fånga på film eller stillbild. Men tidigare har det varit svårt att fånga känslan med djup och skärpa när ljuset är svagt. Tack vare kombinationen av stor bländaröppning, högklassig optik och stora kamerasensorer kan Galaxy S20+ släppa in mer ljus.

Fånga ögonblicket i 5 – 14 bilder
Tar du en bild, kan du låta ta kameran ta fler. Sedan hjälper AI dig att välja de 5 – 14 bästa bilderna från ögonblicket automatiskt. Du slipper alltså ta sekvenser av bilder, det gör kameran åt dig om du vill. Missa inte den härliga grimasen, när ljusen på tårtan blåses ut, när katten plötsligt beter sig som en hund, eller tvärtom.

8K video fångar omöjliga ögonblick till stillbild
8K innebär att du kan filma med extremt hög upplösning och ta ut fantastiska stillbilder direkt från filmen. Fånga mikrosekunden mitt i hoppet, den lilla sidoblicken som hunden gav katten, snöflingorna innan de hinner smälta på näsan. Fånga ögonblick och ge händelsen en helt ny innebörd. 8K innebär också en framtidssäkring då det är den upplösning som kommer att finnas på framtidens skärmar.

Fler bakre kameror för fler möjligheter
Telekameran med 64 MP ger skärpa ända upp till 30x zoom, den ljuskänsliga huvudkameran (f/1.8) ger dig bäst bilder i mörker, och kameran med ultravidvinkel på 123° fångar bilden som ögat ser den. Du kan skapa djup i bilden genom att göra bakgrunden mer oskarp, det som kallas bokeh. Galaxy 20+ har ytterligare en kamera som mäter avstånd och som bland annat kan göra det möjligt att skapa en kraftigare bokeh-effekt.

Redo för 5G
5G-nätet byggs nu ut och kommer att ge nya upplevelser och möjligheter. Genom att få snabbare nät var du än är innebär det möjlighet att streama filmer i högre kvalitet, ladda upp filmer direkt från äventyret och spela med minimalt lagg.

Snabbare och effektivare
Kraften i en mobiltelefon är beroende av många faktorer. I Galaxy S20+ sitter Samsungs kraftfullaste och snabbaste processor någonsin. Men det är inte allt som gör din mobil snabb och kraftfull. Den underliggande mjukvaran är också en mycket viktig del, inte minst för din upplevelse. I Galaxy S20+ finns dessutom många lösningar som inte bara ökar hastigheten utan också förlänger batteriets kapacitet och gör minnet mer effektivt. Samsung tillverkar själva de flesta komponenter i sina mobiler, därför kan de optimera dem både för din upplevelse och kapacitetsmässigt. Du känner det på flytet och uthålligheten i Galaxy S20+.

120 Hz betyder snabbare skärm och övertag i spelet
En snabbare skärm skapar en skönare känsla som är svår att beskriva. Men när du en gång provat är det svårt att nöja sig med något annat. Det går mjukare när du bläddrar mellan sidor och appar. För dig som gamear blir snabbheten ett övertag, speciellt tack vare kombinationen med supersnabb touch respons. Skärmen på Galaxy S20+ är dubbelt så snabb som Galaxy S10.

Uthålligheten
Galaxy S20+ har ett batteri med 4500 mAh. Men det är inte bara de stora batterierna som ger uthållighet, både minne och processor är mer effektiva så att strömförbrukningen har minskats ytterligare. Självklart har Galaxy S20+ även senaste tekniken för snabbladdning, där 30 min laddning fyller batteriet till över 50%.

Kraft att vinna, jobba och tänka
Med Galaxy S20+ får du kraften att bli en vinnare i krävande spel. Kraften kommer också till nytta för mer komplicerade beräkningar eller för att köra många program samtidigt.

Plats för mer
Galaxy S20+ har 128 GB minne. Det är mycket. Men det finns också plats för micro SD-kort som ger utökat minne upp till 1,0 TB.

Vatten- och dammtålig
Galaxy S20+ är självklart damm- och vattentålig enligt IP68, det innebär att den klarar ett vattendjup på upp till 1,5 meter i 30 minuter.

Skärm: 6.7" Quad HD+ Dynamic AMOLED (3200x1440)
Minne: 128 GB + microSD (upp till 1 TB) (12,0 GB RAM)
Kamera 1 Baksida: 64 MP telephoto 30x zoom (f/2.0)
Kamera 2 Baksida: 12 MP wide (f/1.8)'
Kamera 3 Baksida: 12 MP ultrawide (f/2.2)
Kamera 4 Baksida: 0.3 MP depth (f/1.0)
Kamera Framsida: 10 MP wide (f/2.2)
Kommunikation: 2G, 3G, 4G, 5G, BT 5.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, NFC, GPS, Glonass, BDS, Galileo
SIM-kort: Dual-SIM (Nano-SIM)
OS: Android
Anslutningar: USB-C (3.2)
Storlek (H x B x D): 161,9 x 73,7 x 7,8 mm
Vikt: 188g
Batteri: 4500 mAh