Fri frakt

Läderfodral iPhone X/XS - Blå

  • 599 kr
I lager.
Dela

En uppföljare till vårt uppskattade och populära plånboksfodral. Detta fodral är gjort av högkvalitativt fullkornigt läder och tillverkat med omsorg. Lädret bryts in med användning och får en vacker patina och yta över tid. Det är utrustat med vår gjutna kantteknik som förstärker kanterna på fodralet och gör det tåligare mot slitage orsakat av frikation mot jeansfickor.

Den mocka-fodrade interiören och gjord av Mujjo’s vegetabiliska garvade signaturläder. Den släta ytan med en sofistikerad mjuk känsla och satin-liknande finish ger en lyxigt vadderad komfort för din iPhone.

Detta fodral för iPhone X/XS har en så enkel design som möjligt. I linje med Mujjo’s vision, läderfodralet är samtida och fortfarande påfallande enkelt. Det skriker inte, ‘se på mig’, utan antyder snarare hantverk genom sitt underskattade utseende, vilket till stor del beror på premium-kvaliteten hos vårt vegetabiliska garvade signaturläder. Öppningar för volymkontroller och lighting-kontakt gör det möjligt för användare att lyssna på sin favoritmusik och ladda sin iPhone medan enheten är skyddad. Då det inte alltid är lätt att hålla det enkelt, lönar det sig att skapa en produkt som är perfekt ifråga om enkelhet i den mening att du inte kan utelämna något utan att kompromissa med dess syfte.

Tillverkat av ett slitstarkt, polerat polykarbonat, vår erkända gjutna kantteknik stärker hållbarheten hos lädret vid dess mest ömtåliga punkter. Den gjutna kanttekniken är en stor förbättring som är ett bevisat skydd för de mest utsatta delarna av telefonen och som förstärker kanterna på fodralet. Det gör det möjligt att motstå slitaget som uppstår vid friktion mot grova material, som jeansfickor.

Återhållssam i stil och kvalitet, kollektionens tydligt maskulina karaktär förkroppsligar väl avvägda material i enhetliga mörka toner, med få områden i kontrast intensifierar den underskattade designen. De kontrasterande texturerna skapar spänning genom att markera de snedställda och fina linjerna medan de mörka tonerna förstärker harmoni.

Läderfodralet är tillverkat av högkvalitativt vegetabiliskt garvat premium-läder. Mujjo’s vegetabiliska garvade läder får genom användning en vacker patina och finish över tid.