• TRYGG E-HANDEL
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Payson Payment with Paypal Payment with Swish
# Leveranstid 3-7 dagar # Endast 39 kronor i frakt

Satechi 30W Reseladdare med USB-C och USB-A uttag

  • 449 kr

Satechi 30W dubbla väggladdare är din lösning när du är på språng för USB-C surfplattor och smartphones. Featuring a USB-C strömförsörjningsport (max 18W), kan

I lager.
Dela

Kraftfull USB-C PD-laddning

Dra nytta av en uppgraderad USB-C strömförsörjning i en ultrakompakt adapter, perfekt för laddning av USB-C surfplattor och snabbladdning av kompatibla smartphones när du är på språng, upp till 18W. Anslut bara din USB-C enhet till USB-C porten för snabb laddning av din enhet.

Extra USB-A 3.0 port

Inkluderar en USB-enhet för samtidig laddning av en annan USB-enhet, idealisk för andra USB-smartphones, mediaenheter och annat, upp till 12W. USB-laddningskablar medföljer inte.

Kompakt, resevänlig design

Den ultrakompakta designen gör resandet enkelt med en ihopvikbar kontakt för enkel förvaring och ett brett spänningsintervall (100-240V), lämplig för internationella resor. Kan kräva ytterligare internationella kontakter.

Ytterligare säkerhetsfunktioner

30W väggladdaren med dubbla portar är tillverkad av hållbara, värmebeständiga material och följer CE, ETL, USBIF och FCC-standarder för att säkerställa en säker, bekymmersfri laddning. Vi rekommenderar att du alltid använder originalladdningskablar.

Kompatibla enheter

2018 iPad Pro, 2018 MacBook Air, 2015/2016/2017 MacBook, iPhone XS Max / XS / XR, Microsoft Surface Go, Nintendo Switch, Samsung Galaxy S9 Plus / S9 och andra enheter.