• TRYGG E-HANDEL
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Payson Payment with Paypal Payment with Swish
# Leveranstid 3-7 dagar # Endast 39 kronor i frakt

Satechi Aluminium Qi V2, Snabbladdare - Rymdgrå

  • 489 kr

Upplev det bästa inom trådlös laddningsteknik med vår Satechi Qi-certifierade typ-C trådlösa snabbladdare av aluminium. Använd med din snabbladdning (Quick Char

I lager.
Dela

Kraftfull trådlös laddning

Få färre avbrott mellan laddningar, med kraftfull laddningshastighet upp till 10W på kompatibla enheter. Med hjälp av snabbladdning (QC) eller USB-C strömförsörjningadapter (PD), Qi-förberedda Apple and Android-enheter har en maximal effekt på 7,5W och 10W, respektive. Adapter medföljer inte.

Smart LED-indikator

Utrustad med en LED-lampa så att du alltid vet laddningsstatus hos din smartphone. LED-lampan indikerar när din enhet laddas, är fullladdad, vid övertemperatur eller vid fel. Ljusfärgerna varierar beroende på laddningshastighet.

Avancerat säkerhetsskydd

Upplev problemfri laddning med överhettningsskydd och detektering av främmande objekt (FOD), för att skydda din smartphone mot temperaturspikar och oönskade metallföremål. I händelse av att din smartphone överhettas eller om ett främmande föremål upptäcks, LED-lampan blinkar för att indikera ett fel och stänger av strömmen till din telefon.

Kompatibilitet

iPhone XS Max, XS, XR, X, 8 Plus, 8, Samsung S9 Plus, S9, S8, och andra Qi-förberedda enheter.

Enheten kräver minst 5V 900mA.

Vänligen anslut till en USB-port med strömförsörjning, inte en dator,