• TRYGG E-HANDEL
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Payson Payment with Paypal Payment with Swish
# Leveranstid 3-7 dagar # Endast 39 kronor i frakt

Satechi Aluminum Watch Stand - Rose Guld

  • 249 kr

The Satechi Aluminum Apple Watch Stand är en laddningsstation som på ett snyggt sätt visar upp din Apple Watch. Utformad med bekvämlighet i åtanke, placera bara

I lager.
Dela

Satechi Aluminum Watch Stand

The Satechi Aluminum Apple Watch Stand är en laddningsstation som på ett snyggt sätt visar upp din Apple Watch. Utformad med bekvämlighet i åtanke, placera bara din Watch på metallstativet för bekväm handsfree-åtkomst till din Watch medan den laddas. Anslut bara din magnetiska laddningskabel (medföljer inte) genom stativet och placera din Apple Watch på aluminiumytan. 

Apple-estetik

Kompletterar din Apple Watch perfekt samtidigt som den är kompatibel med 38mm upp till 42mm versioner.

Fungerar med liggande orientering

Uformningen av vårt Apple Watch-stativ av aluminium garanterar att din Apple Watch fungerar i liggande läge, vilket ger dig möjlighet att ladda din Watch i den orientering du önskar.

Handsfree, bekväm laddning

Eftersom vårt Apple Watch-stativ är uformat att säkert visa upp din enhet, har du fortfarande fullständig funktionalitet medan den laddas. Höjden och vinkeln på stativet ger dig full åtkomst och en bekväm höjd.

Lyxig design

Stativet med sin borstade aluminiumdesign erbjuder en lyxig, elegant, men ändå stabil lösning för laddning av din Apple Watch. Vi garanterar av den snygga designen kan användas till alla typer armband för Apple Watch.

Kompatibla enheter

Passar Apple Watch-serie 1, 2, 3, 4 och 5

Observera att produkten inte kommer med laddningskabel