Frakt 39:-

Mini USB-C till USB-A-adapter

  • 149 kr
I lager.
Dela
  • USB-C
  • Superstyrka
  • Snabb dataöverföring

ALOGIC Ultra Mini USB-C-adapter (hankontakt) till USB-A (honkontakt) gör det möjligt att ansluta din befintliga USB-A-enhet till en USB-C-port på din dator, surfplatta eller telefon. Den ansluts enkelt till din enhet så att du enkelt kan ladda, överföra eller synkronisera din data med upp till 5Gbps, när det är ansluten till din stationära dator eller laptop. 

Liten och mäktig
Överför och synkronisera dina filer snabbt med ALOGIC Ultra Mini USB-C till USB-A-adaptern med upp till 5 Gbit/s. Plug and Play-design eliminerar behovet att installera maskinvara eller programvara för att ansluta USB-A och USB-C-enheter, vilket möjliggör enkel dataöverföring i en superportabel formfaktor. 

Tillverkad med Ultra-kvalitet
Ultra-sortimentet av premium-adaptrar är tillverkade av förstklassiga kvalitetsmaterial för den mest eleganta stilen och hållbarheten. Den är designed med ett hölje av metalllegering och TPE som ger ytterligare stöd, finish och styrka för långvarig användning. Detta säkerställer en slutprodukt som över förväntan både uppfyller och överträffar alla prestandastandarder.

Dataöverföring - USB 3.1 GEN 1 överföringshastighet på 5Gbps

Utgång - USB-A

Ingång - USB-C

Förpackningen innehåller - USB-C till USB-A-adapter