Frakt 39:-

Väggladdare USB-C 20W

  • 249 kr
I lager.
Dela
  • Ladda upp till två enheter samtidigt
  • 1x USB-C-utgång för laddning
  • USB-C Power Delivery med upp till 20W
  • GaN-laddningsteknik - 50% mindre än traditionella laddare

Med ALOGIC kompakta väggladdare kan du ladda USB-C-förberedda enheter som surfplattor och smartphones m.m. samtidigt som den tillhandahåller hög uteffekt och kraft i en mycket liten och kompakt bärbar storlek.

Ladda alla USB-enheter – USB-C Power Delivery med upp till 20W
Traditionella laddare är särskilt avsedda för enheten de levererades med. Denna laddare är annorlunda. Med den senaste USB-C Power Delivery-tekniken kan den ladda de senaste surfplattorna och telefonerna. Med hjälp av USB Power Delivery-teknik väljer laddaren automatiskt den mest lämpliga uteffekt som passar varje enhet och laddar dem på ett säkert sätt.
Denna laddare kan leverera en uteffekt på upp till 20W till strömkrävande enheter men kan även ladda enheter som mobiltelefoner.

Kompakt och portabel – Lätt att använda och bära
Slipp samlingen av laddare du använder för dina olika enheter och ladda dem med en enda, bekväm och kompakt laddare. Vi har kunnat göra våra laddare 50% mindre än traditionella laddare och eliminerat behovet av en skrymmande kabel för att ansluta laddaren till eluttaget. Resultatet är en laddare som kan ta med överallt och läggas i en datorväska för att ta med när du är på språng utan att ta upp värdefullt utrymme och tynga ner dig.

Certifierat säker - uppfyller och överträffar alla säkerhetsstandarder
Laddaren är certifierad att uppfylla och överträffa alla internationella regleringsstandarder och har flera säkerhetsfunktioner som överströmsskydd, överspänningsskydd, kortslutningsskydd och övertemperaturskydd.