• TRYGG E-HANDEL
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Payson Payment with Paypal Payment with Swish
# Leveranstid 3-7 dagar # Endast 39 kronor i frakt

Mujjo läderfodral för iPhone 11 - Alpingrön / Green

  • 499 kr

Våra bästa läderväskor ännu, tillverkade för iPhone 11. Vi gillar att hålla sakerna enkla, den smala profilen är helt lindad med vårt hyllade fullkornsläder - s

Produkten är slut i lager :(
Dela

Läderförpackad profil

Vi har helt inslagna väskor med fullkornigt läder i premiumkvalitet som åldras vackert för att skapa en superslank profil och ren silhuett efter enhetens konturer, resultatet- en välbalanserad design .

Fodrad med satinliknande mikrofiber

Fodralets inre är fodrat med det finaste japanska mikrofiber, ett smalt, superstarkt och lätt tyg . Med en sofistikerad, satinliknande finish ger detta material lyxig vadderad komfort för din iPhone 11.

Det är de små sakerna

Om vi talar om detaljer, knapparna är helt täckta av läder, vilket bidrar till den eleganta designen. Den optimerade knappprofilen är specifikt designad och testad för lyhördhet och användarvänlighet - resultatet av en noggrant förfinad produktionsprocess. 

Kamerans öppning och stängningsknapp är avsmalnande inåt för enkel användning och en smidig estetik.

Skärmkanten skyddad

Lädret stiger 1 mm över kanten av glaset, vilket skapar en upphöjd ram som håller slipytorna bort från skärmen.

Anmärkningsvärt enkelt

I linje med vår vision är läderomslaget modernt och fortfarande anmärkningsvärt enkelt. Det skriker inte, "titta på mig", men antyder lugnt hantverk genom dess diskreta utseende, vilket till stor del beror på premiumkvaliteten på vårt signatur vegetabiliska garvade läder som har en mjuk känsla och får en vacker patina med använda sig av.

”Om allt inte beaktas och omprövas riskerar designen att vara för rörig eller inte tillräckligt hållbar. På Mujjo vill vi överväga detaljerna. “ Remy Nagelmaeker - medgrundare, Mujjo

Vacker finish som förbättras med användning

Fallen utstrålar oklanderlig hantverk, levereras via den höga kvaliteten på hela korn vegetabiliskt garvat läder, som ser fantastiskt när du först börjar använda fallet - och ännu bättre med tiden när det har haft en chans att patina. Färgen blir rikare och karaktären kommer igenom när du använder den och missbrukar den - varje fläck, varje rep som gör den till din och unik för dig.